Autor Economia
23 Gener 2014 a 13:30

El Banc Sabadell triplica beneficis i es dispara a borsa amb pujades del 6%

Imatge cedida pel Banc Sabadell

Imatge cedida pel Banc Sabadell

El Banc Sabadell ha presentat aquest matí les seves comptes anuals desprès de tancar l’exercici de l’any 2013. En total, el Banc ha obtingut uns beneficis nets de 247,8M€, el triple que els obtinguts durant el 2012.

La partida d’ingressos ha estat de 1,479,2M€ marcats per les operacions financeres i de venda d’immobles, que han augmentat en un 34% arribant a les 18.501 unitats amb un import total de 3.120M€. El Banc Sabadell ha realitzat dotacions i provisions (préstecs i inversions) per valor de 1.479M€.

Segons l’empresa, aquestes dades “reflecteixen la fortalesa d’un balanç equilibrat, ben capitalitzat i provisionat, i un compte de resultats que evidencia la consistència del negoci ordinari i mostra ja la recuperació dels marges i la via del creixement rendible”.

Les accions es disparen un 6%

Aquestes dades han empès les accions del Banc Sabadell cap amunt, liderant les pujades de l’IBEX-35 amb un augment de prop del 6%. l’IBEX avui té suaus pujades marcat per les pujades en els principals bancs que cotitzen, amb pujades també de Bankia, que ha tornat a la borsa desprès de desaparèixer de l’IBEX (+2,83%) i amb baixades d’Inditex (-1,22%) i del també banc Bankiter (-1,12%).

Switch to mobile version