Autor Cultura
15 Gener 2014 a 14:00

“Consuélame, Consuelo”, obra de teatre de la companyia Viéndolas Venir al TMC de Barberà

L’espai Jove la Roma amplia la seva oferta d’activitats

Imatge del web de l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

 

Consuélame, Consuelo  és una obra de teatre de la I Mostra de teatre Amateur de Barberà del Vallès, de la companyia Viéndolas Venir.

L’obra tracta sobre una dona, Consuelo, que es defineix a ella mateixa com una persona amb el do de consolar com ningú. No obstant, els seus amics veuen el do de Consuelo d’una forma molt diferent a com ella creu. Per una part, trobem a Paco i Pepito, marit i amant de Consuelo respectivament, que pateixen la dona com un huracà. Per una altra, tenim a Marcos i a Tino, l’amic i l’amic de l’amic, que l’aguanten a ella i al seu do. Altres personatges també tindran la seva pròpia visió del do de Consuelo, com les seves cosines, el seu metge de capçalera i els seus veïns.

Consuélame, Consuelo intenta mostrar el paper que interpretem davant de la gent, però que no es correspon sempre amb la realitat personal.

L’espectacle, en castellà, té una durada de 1.30h i es celebra al TMC. Entrades anticipades a 6 euros, 8 a taquilla.

Inscripcions als Tallers Juvenils de Roma

L’espai Jove La Roma ha ampliat la seva oferta d’activitats amb l’organització de diversos tallers per als joves del municipi, com per exemple de fotografia, capoeira, teatre o fisioteràpia, entre d’altres. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès vol renovar les propostes de tallers per oferir als joves més alternatives d’oci i lleure, formació i cultura.

Els tallers es desenvoluparan entre febrer i abril, 1h a la setmana, i tenen un cost de 15 euros per 10 sessions. Les inscripcions es poden fer a l’Espai Jove La Roma (Telèfon: 937189328 – Via Sant Oleguer, 6). A continuació, la llista completa de tallers:

– Fotografia. Tots els dimecres de 18 – 19h
– Fisioteràpia. Tots els dimarts de 19 – 20h
– Hip Hop Comercial. Tots els dimarts de 17 – 18h
– Hip Hop acrobàcia. Tots els divendres de 17 – 18h
– Sevillanes i Flamenc. Tots els dijous de 18 – 19h
– Capoeira. Tots els dimecres de 20 – 21h
– Calaix flamenc. Tots els dimarts de 18 – 19h
– Beatbox. Tots els dijous de 19 – 20h
– Teatre. Tots els dimarts 17 – 18h

Switch to mobile version