Autor Economia
25 Gener 2014 a 09:00

Cecot Formació aposta per cursos subvencionats per treballadors desocupats

L’entitat oferirà 29 itineraris formatius

image001

Cecot Formació ha iniciat un nou pla d’accions de formació subvencionada adreçada a treballadors desocupats que promou el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

És per això, que Cecot Formació oferirà 29 itineraris formatius basats en Certificats de Professionalitat envers els 18 que va oferir l’any passat. Tot i aquest augment “estem molt lluny de poder satisfer tota la demanda de formació que tenim per part de persones desocupades”, explica la directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez. Els Certificats de Professionalitat permeten l’acreditació oficial a nivell Estatal de la formació reglada i permeten unificar el llenguatge entre formació i empresa, ja que es fixen els coneixements i permeten l’adequació de la formació a les necessitats de les empreses.

A més, Eulàlia Martínez considera que, “el repte que ens enfrontem tots els professionals que ens dediquem a la formació contínua és oferir una formació que, a més de proporcionar les habilitats necessàries per desenvolupar una feina, hem de formar a un nou tipus de professional que es pugui moure en un mercat laboral que no s’assembla gaire al que estàvem acostumats fins ara”.   Les accions formatives per a l’ocupació estan dissenyades per donar resposta a les necessitats del mercat laboral així com afavorir la productivitat i competitivitat de les empreses, al mateix temps que s’aconsegueix la qualificació i promoció dels treballadors.

D’aquesta manera, les accions formatives seran: Màrqueting i compravenda internacional, Anglès – atenció al públic, Anglès – gestió comercial, Activitats auxiliars de magatzem, Tècnic en control de qualitat, Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Vigilant de Seguretat Privada. També hi haurà com a novetats cursos d’Alemany – atenció al públic i, Gestió i control de l’aprovisionament.

Switch to mobile version