Autor Entitats
31 Gener 2014 a 19:00

Arriba la tercera edició del ‘Corro Contra el Càncer’

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Arriba la tercera edició de la cursa Corro Contra el Càncer amb una previsió de participants de 2.000 corredors i corredores. La cursa tindrà lloc el proper 9 de febrer a les 10 del matí a la Plaça de la Creu Alta i, com en les dues darreres edicions, els diners recaptats aniran com a donatiu a l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya Contra el Càncer per impulsar iniciatives sobre la prevenció i detecció precoç del càncer, per donar suport als malalts i als seus familiars i promoure la investigació oncològica.

La cursa té un recorregut de 5km i va dirigida a tots aquells que hi vulguin participar, ja sigui corrent, caminant, fent de voluntaris o mitjançant un donatiu. La inscripció té un preu total de 7€, 5€ dels quals aniran a l’aecc. Davant l’allau de peticions d’inscripció, s’han hagut de tancar les places evidenciant l’èxit creixent d’aquest tipus de curses a Sabadell.

La cursa és idea de Lluís Domingo, un dissenyador de 32 anys que fa 3 anys va ser diagnosticat amb càncer de còlon. Durant la seva presentació pública, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha expressat el “suport més absolut de l’Ajuntament de Sabadell a aquesta iniciativa” alhora que ha comentat que “aquest any podrem tornar a mostrar com a ciutat que som solidaris, en aquesta ocasió amb la lluita contra el càncer”.

Lluís Domingo ha comentat que “la cursa ve amb més força que mai, hem canviat el circuit per donar més visibilitat a l’esdeveniment i per poder ampliar el nombre de participants. Amb el nou recorregut omplirem els carrers del centre de la ciutat”.

Tota la informació dels organitzadors es pot trobar al següent enllaç

Switch to mobile version