Autor Cultura
15 Gener 2014 a 19:00

30 espectacles i 12 concerts formen la programació de l’Estruch i l’EstruchBar

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Aquest matí l’Estruch ha acollit la presentació dels propers espectacles de l’Estruch i l’EstruchBar per als propers mesos. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Quim Carné, ha estat l’encarregat de presentar els espectacles, juntament amb Oscar Abril Acaso, director del Nauestruch.

Quim Carné ha valorat la feina que l’Estruch realitza en el terreny cultural i en el de l’educació i creació de professionals: “l’Estruch és una fàbrica pionera i referent, cal agrair a les entitats i professionals que facin possible aquesta gran programació. L’Estruch fa de la cultura un puntal de la ciutat, és molt més que un teatre ja que aposta per les noves tecnologies, les arts visuals i treballa en tres línies: la producció, la formació i l’exhibició a l’entorn de la creació contemporània i els seus lligams amb la ciutat”. El regidor ha confirmat públicament que l’Estruch també es farà càrrec del Centre de Creació del Circ La Vela, el que suposa un important pas endavant per fer del circ un puntal cultural de la ciutat: “Això significarà una vela de 40 metres de diàmetre amb una capacitat per a 500 persones. Tot plegat ens permet sentir-nos orgullosos del nivell cultural de la ciutat” ha dit el regidor.

Per la seva part, el director del Nauestruch, ha explicat que “les arts performatives, avui ja s’ha demostrat que és una àrea de recerca central en l’àmbit artístic”. Carles de la Rosa, que portarà a la ciutat el seu musical de Teatre d’Imsomni o la companyia Estrena Morena, amb “No és tan fàcil” de Paco Mir seran alguns dels cartells d’aquesta part de la temporada, que comptarà amb 4 importants muntatges de teatre, Dansa, circ música imatge i exposicions.

Switch to mobile version