Autor Societat
16 Desembre 2013 a 10:40

Un accidentat al Bruc és traslladat a l’Hospital de Sabadell en helicòpter

Practicava escalada a la Desdentegada

Fotografia: Sergi Colomer

Fotografia: Sergi Colomer

Aquest cap de setmana una dotació del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de Cerdanyola van treballar conjuntament amb el Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat per rescatar una persona accidentada a la muntanya, al municipi del Bruc. El ferit van ser un home de 46 anys, veí d’Igualada, que va haver de ser traslladat a l’Hospital de Sabadell a causa d’una fractura a la tíbia esquerra.

L’avís el van rebre ahir al migdia quan un particular va alertar de l’accident del seu company mentre practicaven escalada a la Desdentegada. La dotació del GRAE va accedir a la zona i van atendre l’accidentat, juntament amb el personal del GEM. El van haver de traslladar amb helicòpter fins a l’Hospital de Sabadell.

Switch to mobile version