Autor Futbol
31 Desembre 2013 a 16:45

Toni Lao: “tenim l’ocasió d’aconseguir tres victòries seguides”

El defensa ha comentat la prèvia del partit davant el Castilla

Foto: Juan Diego Galán

Foto: Juan Diego Galán

El defensa arlequinat Toni Lao ha comparegut en la última roda de premsa de l’any per parlar sobre la prèvia del partit que disputarà el Sabadell aquest dissabte davant el Reial Madrid Castilla, a la Nova Creu Alta (18h).

 El jugador ha destacat el canvi positiu que ha tingut l’equip en les darreres setmanes, i espera que la bona ratxa continuï: “hi ha hagut un canvi general. Ara tenim l’oportunitat d’aconseguir tres victòries seguides“. Tot i això, Lao opina que és millor “no establir objectius de punts, quan faltin poques jornades ja es veurà, però no volem renunciar a res”.

 Sobre el rival de dissabte, el Reial Madrid Castilla, que porta una ratxa bona als últims partits, el defensa opina que “és un equip poderós al que costa jugar-li, amb jugadors molt ràpids“, tot i estar a la penúltima posició de la classificació.

 El Sabadell té dues sortides complicades més endavant, amb el Recreativo i el Mallorca, però “la victòria a Tenerife demostra que podem guanyar fora de casa“, ha sentenciat Lao.

Expedient intern al davanter Sutil

 El Centre d’Esports Sabadell ha obert un expedient intern al davanter Paco Sutil, que avui no s’ha entrenat amb l’equip a la espera de que es resolgui la seva situació.

 D’altra banda, el club ha comunicat que tampoc compta ni amb el defensa Javi Barral ni amb el migcampista Ruper, que seguiran, però, entrenant amb la plantilla mentre busquen equip. Per últim, el defensa Raúl Goni recuperarà el seu dorsal durant aquest gener després de lesionar-se de gravetat el passat juliol.

Juan Diego Galán

 

 

Switch to mobile version