Autor Sanitat
11 Desembre 2013 a 17:45

Taller sobre trastorns alimentaris i percepció de la pròpia imatge a Barberà

Organitza l’Associació Salut Mental de Sabadell

Imatge del web de l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Demà dijous, 12 de desembre, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès acollirà el taller de percepció de la pròpia imatge i trastorns alimentaris que organitza l’Associació Salut Mental Sabadell en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà.

L’activitat anirà a càrrec del Centre de psicologia clínica i neuropsicologia, Centre Integra, que té l’objectiu d’informar sobre trastorns alimentaris, les seves definicions, característiques, classificació, causes, riscos sobre la salut i altres trastorns de conducta relacionats amb els alimentaris. A més, es donarà informació sobre com dur una dieta sana i equilibrada, i es treballarà sobre quins són els factors de prevenció de trastorns.

El taller es farà demà a les 18:30h a la Biblioteca Esteve Paluzie (Plaça de la Constitució, s/n, Barberà del Vallès).

Switch to mobile version