Autor Cinema, teatre i televisió
6 Desembre 2013 a 12:30

Revisió de la terrorífica Carrie

Cartell Carrie

@ainamarcobal

Pels amants de l’escriptor Stephen King, aquesta setmana arriba a la pantalla una revisió de la pel·lícula que ja es va fer per adaptar aquesta història, Carrie. Ve acompanyada d’un film gravat al Parc Audiovisual de Terrassa amb actors coneguts espanyols, 3 bodas de más. També comencen a treure el cap les pel·lícules premiades als festivals de cinema internacionals; és el torn del Festival de Cannes amb la seleccionada La Gran bellesa i la guanyadora La jaula de oro. L’aposta comercial d’acció arriba amb Un plan de escape interpretada per Stallone i Schwarzenegger.

CARRIE

TERROR. Dirigida per: Kimberly Peirce. Repartiment: Clöe Grace Moretz, Julianne Moore, Gabrilla Wilde, Portia Dubleday i Judy Greer.

La Carrie White està marginada pels seus companys de classe i la seva mare, fanàtica de la religió, la vol protegir excessivament. La noia reacciona violentament el dia del ball de graduació amb uns poder telequinetics ocults.

3 BODAS DE MÁS

COMÈDIA. Dirigida per: Javier Ruiz Caldera. Repartiment: Inma Cuesta, Martín Rivas, Quim Gutiérrez, Paco León, Berto Romero, Rossy de Palma, María Botto i Laura Sánchez.

La Ruth està soltera i rep tres invitacions per assistir a tres bodes diferents el mateix mes. Els que es casen són els seus ex: un al·lèrgic al compromís, un surfista boig i un transsexual atractiu. Com que no sap dir que no, la Ruth haurà d’anar als tres compromisos acompanyada del seu nou becari. El film s’ha filmat parcialment al Parc Audiovisual de Terrassa.

LA GRAN BELLEZA (LA GRANDE BELLEZZA)

COMÈDIA. Dirigida per: Paolo Sorrentino. Repartiment: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Carlo Buccirosso, Iaia Forte i Pamela Villoresi.

Preseleccionada pels Oscars 2014 i seleccionada a la Secció Oficial de Competició al Festival de Cannes. Les eminències intel·lectuals del món assisteixen a un acte buit d’humanitat on es demostra la cara més obscura de l’ésser humà. El Gep Gambardella, periodista i escriptor, assistirà a l’acte sent conscient del que realment significa.

LA JAULA DE ORO

DRAMA. Dirigida per: Diego Quemada-Díez. Repartiment: Brandon López, Rodolfo Domínguez, Karen Martínez i Carlos Chajón.

Premi a Millor Interpretació a la secció Una Cierta Mirada al Festival de Cannes. Tres joves de Guatemala viatgen als Estats Units per buscar una millor vida. Durant el viatge coneixen el Chauk, un indígena que no parla castellà. Junts viuran aquesta aventura entre trens de càrrega i moltes hores de camí.

PLAN DE ESCAPE (ESCAPE PLAN)

THRIELLER D’ACCIÓ. Dirigida per: Mikael Hafström. Repartiment: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vinnie Jones, Curtis “50 Cent” Jackson, Faran Tahir, Amy Ryan, Vincent D’Onofrio i Sam Neill.

El Ray Breslin es dedica a posar en pràctica plans de fugida de les presons més vigilades del món. Però hi ha una presó secreta que compta amb alta tecnologia que encara no ha provat. Simularà un crim per accedir-hi, però quan veu un brutal assassinat a mans d’un guàrdia de seguretat, descobrirà que no pot sortir-ne.

LE WEEK-END

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Roger Michell. Repartiment: Jim Broadbent, Lindsay Duncan, Jeff Goldblum, Olly Alexander i Judith Davis.

Una parella britànica viatgen a París, ciutat on van celebrar la lluna de mel, per revifar el seu matrimoni. Allà, toparan amb un vell amic que els ensenyarà una nova visió de la vida i les possibilitats que té el matrimoni.

RODENCIA Y EL DIENTE DE LA PRINCESA

ANIMACIÓ DE FANTASIA FAMILIAR. Dirigida per: David Bisbano.

Guanyadora del premi a Millor Pel·lícula Infantil al Festival de Buenos Aires i al Festival Internacional de Cine de Santo Domingo. L’Edam i la Brie són dos ratolins que viatgen a la ciutat secreta de Rodencia per aconseguir uns poders màgics que els puguin salvar del malvat bruixot Rótex.

EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE LUCIUS DUMB

ANIMACIÓ. Dirigida per: Maite Ruiz de Austri.

Els científics de la Terra reben un encàrrec per trobar l’instrument que faci feliç a tothom. Cap de les solucions és bona, així que el petit científic Lucuius Dumb s’embarca en una aventura amb la seva llibreta per saber què fa feliç a la gent que coneix durant el viatge.

PLOT FOR PEACE

THRILLER HISTORIC. Dirigida per: Carlos Agulló i Mandy Jacobson.

Als anys 80 l’empresari francès Jean-Yves Ollivier va aconseguir involucrar un grup de líders  polítics, alts càrrecs de diferents exèrcits i serveis secrets per establir un diàleg de pau que portaria a l’alliberació de Mandela.

Switch to mobile version