Autor Bàsquet
31 Desembre 2013 a 16:00

Quatre jugadors del CESN competiran al Campionat d’Espanya escolar de Bàsquet en Cadira de Rodes

Es disputarà del divendres al dilluns a Càceres

Imatge cedida per CESN

Imatge cedida per CESN

Quatre jugadors del CE Sant Nicolau de Sabadell han estat seleccionats per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) per disputar el Campionat d’Espanya escolar de Bàsquet en Cadira de Rodes. El campionat es farà del 3 al 6 de gener a Càceres.

Els quatre jugadors sabadellencs són Oscar Onrubia, Raul Ortiz, David Jofre i Carles Molina. Cal sumar-hi també la participació com a tècnic de Raul Elia, entrenador auxiliar del CESN. El club aposta pel bàsquet en cadira de rodes des de fa dues temporades, en un equip liderat per Oscar Trigo, seleccionador espanyol i també sabadellenc.

La progressió de l’equip de Trigo ha estat molt gran. Un exemple n’és la selecció de Carles Molina, jugador que ha entrat a la convocatòria només un any després d’entrar a l’equip.

El conjunt de Catalunya competirà al grup B contra les seleccions de Galícia i Madrid. Al grup A competiran Aragó, Andalusia i Castella i Lleó. Les dues seus del campionat on es disputaran els diferents partits són al Polideportivo Teodoro Casado “El Vivero” i el Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres.

El primer partit de la selecció catalana serà el 3 de gener contra els gallecs a “El Vivero” a les 15:30h. El segon matx el disputaran l’endemà, 4 de gener, a les 16:30h contra la selecció madrilenya al Pabellón Multiusos de Cáceres.

Les semifinals es disputaran el diumenge, 5 de gener, i la final el dilluns de Reis. La competició s’alterna amb els partits del Campionat d’Espanya de seleccions Cadet de bàsquet.

Switch to mobile version