Autor Cultura
10 Desembre 2013 a 11:15

L’exposició Ismael Smith Gravador finalitza i torna al MAC

Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Desprès de viatjar durant 8 museus de la Diputació de Barcelona, el fons de gravat d’Ismael Smith retornarà en els propers dies al seu origen, el MAC de Cerdanyola.

Ismael Smith i Marí va desenvolupar una intensa activitat en el camp del gravat i representa un dels artistes catalans més peculiars del final del modernisme i del noucentisme. Smith gravava personalment les obres i va perfeccionar la tècnic de l’aiguafort.

El MAC ha produït l’exposició sobre la tasca del gravador d’Ismael Smith a partir del seu fons. Fruit d’aquesta mostra, va sorgir l’acord entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sabadell per adaptar l’exposició i fer-la itinerar pels museus integrats a la Xarxa de Museus Locals.

Switch to mobile version