Autor Política
31 Desembre 2013 a 12:00

L’Ajuntament subvenciona la promoció de l’esport en horari extraescolar amb 60.000 euros

Es beneficiaran dels ajuts un total de 45 entitats

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat l’atorgament de 60.000 euros en subvencions, corresponents a la convocatòria de l’any 2013, per a centres docents de primària i secundària en matèria de promoció de l’esport en horari extraescolar.

Concretament, seran 45 els centres docents de primària i secundària, associacions de mares i pares d’alumnes de Sabadell i associacions esportives escolars les que es rebran els ajuts. Les subvencions tenen com a objectiu millorar la participació i el desenvolupament dels programes esportius destinats a la població escolar en horari no lectiu per al curs 2013-2014. Entre els requisits de les entitats, destaca la necessitat de tenir seu a Sabadell.

El regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha defensat que “els infants i adolescents són els principals actors i protagonistes de l’esport escolar, per això les subvencions que atorguem tenen la voluntat que el màxim nombre de nois i noies puguin gaudir-ne, i en unes condicions que garanteixin la seva educació integral i el seu desenvolupament físic i personal, potenciant la participació, la diversió, la formació en valors i l’adquisició d’hàbits saludables”. 

Switch to mobile version