Autor Societat
6 Desembre 2013 a 09:00

FGC acull l’exposició “Bombers amb Causa”

Es pot visitar fins el 20 de desembre a l’estació de Provença

 portada calendari solidari bombers

La mostra fotogràfica del calendari solidari, realitzada pels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu, es podrà visitar fins el proper 20 de desembre a l’estació Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

L’espai d’exposició, situat al vestíbul Balmes / Rosselló, ha estat cedit gratuïtament per part de FGC, que també va col·laborar en l’elaboració del calendari solidari amb una de les seves sessions fotogràfiques a l’estació d’esquí La Molina. L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 hores i de 15.30 a 19.30 hores de la tarda.

També han col·laborat amb el projecte AENA Aeropuertos, el Patronat de la Muntanya de Montserrat i la cooperativa Abacus, que per segon any consecutiu el vendrà a les seves botigues. El calendari “Bombers amb causa” també es podrà adquirir al mateix espai d’exposició.

El calendari, que pretén explicar les tasques que realitza el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu recollir fons per als projectes de recerca mèdica infantil que es desenvolupen a l’Hospital Sant Joan de Déu. La iniciativa va néixer fa tres anys de la mà dels tres bombers voluntaris Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé. En les dues primeres edicions, la doctora becada gràcies als fons obtinguts per la venda del calendari ha estat Isabel Iglesias, adjunta del servei de neonatologia.

Aquest any el calendari compta també amb la participació de l’esportista català Pau Gasol que, a part de ser-ne el seu padrí, va prendre part en una de les sessions fotogràfiques amb la canalla al Parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat. Així mateix, els fotògrafs i la il·lustradora que han participat en el projecte social ho han fet de forma desinteressada. Són els fotògrafs Joan Lluís Arruga, Xavier Bertral, Cristina Calderer, Danny Caminal, Jordi Chias, Ricard Cugat, Jordi Garcia, Carlos Montañés, Elisenda Pons, Iñaki Relanzón i Tino Soriano, juntament amb la il·lustradora Cristina Losantos.

Switch to mobile version