Autor Entitats
10 Desembre 2013 a 08:00

El Museu i el Poblat Ibèric de Ca n’Oliver de Cerdanyola organitzen dues jornades infantils al Nadal

Imatge cedda per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Imatge cedda per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El Museu i Poblat Ibèric de Ca N’Oliver organitzen, per tercer any consecutiu, jornades infantils relacionades amb el Nadal. Els dies 23 i 24 de desembre al Museu s’ha organitzat tallers i activitats al voltant de les festes tradicionals partint de les experiències individuals dels participants.

L’activitat està adreça a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys i el seu horari és de 9 a 13h, però també hi ha servei d’acollida de 8h a 9h i de 13h a 15h. El preu per jornada són 10e i les places ón limitades.

Les inscripcions es poden fer a través de l’Ateneu o  el Museu de Ca n’Olilver fins al proper 20 de desembre.

Switch to mobile version