Autor Economia
6 Desembre 2013 a 10:30

El Banc Sabadell compra JGB Bank per 56M€

Imatge del web de Banc Sabadell

Imatge del web de Banc Sabadell

El Banc Sabadell  ha fet oficial l’acord per incorporar el JGB Bank de Miami, creat el 1957 a l’entitat per 56M€. L’operació s’estructura mitjançant l’adquisició a GNB Holdings Trust de la societat JGB Financial Holding Company que, al mateix temps, és titular de l’entitat bancària JGB Bank.

JGB Bank va ser creada l’any 1957 i és el segon banc més antic de Florida. Actualment té en cartera 530M de dolars en actiu. Aquesta operació incorpora els 71 treballadors de l’entitat i els vuit establiments financers als centres d’Aventura, Miami, Miami Beach, Doral, Coral Gables, Surfside i Medley.

S’espera que l’operació quedi completament integrada al Banc Sabadell la primera meitat del 2014, un cop es tingui l’autorització de les autoritats reguladores.

Switch to mobile version