Autor Cultura
10 Desembre 2013 a 19:00

Coeduquem des del bressol i fem possible un altre món

Imatge del web de l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Demà a partir de dos quarts de sis de la tarda, a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès es realitzarà un espai de debat. Els organitzadors, l’Ajuntament de Barberà i la Diputació de Barcelona han titulat la jornada com “Coeduquem des del bressol i fem possible un altre món”.

L’objectiu de la sessió serà la presentació de la recerca “La construcció dels gèneres des del bressol”, un projecte que va guanyar els Ajuts a la Recerca Francesca Bonnemaison 2011 i que concedeix la Diputació de Barcelona. L’estudi està basat en l’experiència educativa a les llars d’infants públiques de Barberà del Vallès.

L’acte serà presentat per Mireia Solsona, diputada delegada d’Educació, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Ana del Frago, Alcaldessa de Barberà del Vallès i comptarà amb la participació de l’Amparo Torné, professora de Sociologia de la UAB, i Anna Carreras, sociòloga i autora de la recerca guanyadora.

Switch to mobile version