Autor El temps
6 Desembre 2013 a 10:00

Cap de setmana tranquil i sense previsió de canvis a mig termini

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Continuem en zona d’influència de l’anticicló que es troba situat al centre de la península i que obstaculitza el creixement de les nuvolades, fins almenys la meitat de la setmana vinent. Aquesta nit, de nou, la temperatura s’ha situat entre els 3 graus al centre de la comarca, els 0 al nord i els 5 graus cap al sud del Vallès Occidental. La boirà ha estat força espessa, la qual cosa ha dificultat la conducció d’aquells que treballaven en un dia festiu com avui. Les temperatures es situaran, com ahir, entre els 15 i els 16 graus i amb un sol que ens aportarà escalfor durant les hores diürnes, afavorint un ambient agradable.

La boira serà intensa durant les nits del cap del setmana, igualment que les temperatures màximes seran estables, al voltant sempre dels 15-16 graus a la nostra comarca. La falta de la renovació de l’aire farà que la contaminació continuï sent el principal problema per aquells que visquin a prop de la capital i, en conjunt, per a tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquells que tingueu problemes respiratoris oblideu-vos de sortir de casa, i aquells que desitgeu realitzar activitats físiques heu de saber que no us farà cap favor per a la vostra salut. El vent ajudarà a baixar els nivells de cara a diumenge, però encara seran sent elevats a la capital i a les zones properes. El sol serà el gran protagonista tant dissabte com diumenge, de manera que no hi ha cap probabilitat de pluja o nevades als Pirineus, sent ideal per aquells que us agradi la neu i encara no hagueu estrenat la temporada. Si que és veritat que durant la jornada de demà, a la tarda, podria créixer algun núvol sense cap intenció de res més que fer presència.

Pel que fa l’inici de la setmana vinent, tot sembla indicar que, tot i continuarà tranquil i sense grans canvis, almenys fins a meitat de la setmana vinent. Les temperatures es mantindran estables.

Switch to mobile version