Autor Societat
10 Desembre 2013 a 09:13

Barberà organitza quatre activitats per La Marató de TV3

Aquesta edició està dedicada a les malalties neurodegeneratives

marató tv3

Des del 1992 TV3 organitza La Marató amb la intenció de recollir fons per a la recerca biomèdica. A més, es pretén solidaritzar i conscienciar la gent respecte una malaltia en concret. Aquest any les elegides són el conjunt de les malalties neurodegeneratives i Barberà hi col·labora fent quatre activitats el 15 de desembre.

A la Instal·lació Esportiva Municipal Maria Reverter se’n faran dues. En primer lloc, la Marató de Cycling que començarà a les 9:30h i acabarà a les 13:30h. Hi poden participar abonats i no abonats que hagin realitzat la inscripció prèviament a la recepció d’aquesta instal·lació o a Can Llobet. El cost és de 8 euros una hora, 12 euros dues hores, 14 euros tres hores i 14 euros les quatre hores.

A més, s’obsequiarà els participants amb un bidó de la Marató per als que hagin realitzat l’activitat durant seixanta minuts. El bidó i una beguda isotònica serà l’obsequi per als qui hagin estat dues hores; i el bidó, la beguda i una Entrada Puntual per a la Instal·lació Esportiva Municipal Maria Reverter o Can Llobet per als qui hagin estat tres o quatre hores.

En segon lloc, la Màster Class d’Aeròbic Infantil i Júnior començarà a les 10h del matí amb una durada de dues hores. Està destinat per a nens i nenes abonats i no abonats. Després de l’activitat realitzaran un Circuit de Fit Kids. El preu d’inscripció, que s’ha de realitzar el mateix dia, és de 3 euros i l’obsequi és un bidó d’aigua de La Marató.

Cuina i teatre

A banda de les activitats esportives, la Colla de Diables de Barberà del Vallès cuinarà de 9h a 20h a la plaça de la Vila. A més, a les 12h del migdia se celebrarà al Teatre Municipal Cooperativa un concert de Nadal a càrrec de l’Escola Municipal de Música, els beneficis del qual també es destinaran a La Marató. El cost d’aquesta activitat és de 3 euros.

Switch to mobile version