Autor Entitats
10 Desembre 2013 a 17:30

Apropar-se d’una manera original a la cultura Ibèrica

Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Aquest dissabte, a partir de dos quarts de dotze i fins tres quarts de dues el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver serà escenari especial per aquells que vulguin experimentar amb els sentits apropant-se d’una manera original a la cultura ibèrica.

El programa d’activitats familiars al poblat de Ca n’Oliver tanca l’any amb una gimcana que busca acostar els elements sensorials de la cultura ibèrica als més petits. Els nens i nenes que hi participin descobriran a través del gust, tacte de l’olor dels sons o de la vista el món del treball o la vida que hi havia en la forma de vida dels poblats ibers.

És una activitat recomanada per a aquells nens i nenes que tinguin 6 anys o més i les inscripcions no són necessàries per a aquesta activitat.

Switch to mobile version