Autor Entitats
13 Novembre 2013 a 17:15

Sant Cugat Informa a partir del 1 de desembre

Acord de col·laboració entre Joan Murcia i Xavier Boix

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

 

A partir del proper 1 de desembre neix a Sant Cugat un nou diari digital, el Sant Cugat Informa. Aquest matí s’ha signat l’acord de col·laboració entre el Sr. Joan Murcia, director del Terrassa Informa i del Sabadell Informa i màxim responsable d’aquesta línia editorial, i en Xavier Boix i Roca, qui serà l’editor del nou portal santcugatenc.

Amb aquest acord s’amplia la edició de l’Informa, que actualment editava a Terrassa i Sabadell.

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

En Joan Murcia ha participat al projecte Innoaliat que fomenta la cooperació entre empreses. Es tracta d’un projecte emmarcat dins el programa d’Innovació en els sectors i empreses anomenat PAPPISSIT i que es duu a terme a la Cecot.

En Murcia s’ha format en els seminaris de cooperació empresarial i s’ha assessorat amb la Sra. Teresa Guix de Co-empren i valora molt satisfactòriament els coneixements i les aportacions rebudes ja que li ha permès concretar i plantejar el model de negoci del projecte de creixement amb molta més claredat i eficiència.

Switch to mobile version