Autor Economia
5 Novembre 2013 a 17:15

Ponència de Fabra Utray sobre el cost energètic i la sostenibilitat

Es farà el dimarts, 19 de novembre, al Vapor Llonch

Imatge del web de Vapor Llonch

Imatge del web de Vapor Llonch

El Vapor Llonch oferirà un cicle de jornades econòmiques titulades Col·laborar per ser competitius. L’objectiu del cicle és reflexionar sobre la crisi centrant-se en els canvis i les oportunitats que se’n deriven. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

El dimarts 19 de novembre Jorge Fabra Utray, president de l’associació Economistes davant la crisi, oferirà una ponència sobre la reducció del cost de la factura elèctrica i el paper de la sostenibilitat i les energies renovables. Sota el títol Quina veritat amaga el cost de la factura elèctrica? Sostenibilitat i energies renovables es tractarà com afecten les noves taxes en la reforma elèctrica que ha fet el govern. Fabra defensa la importància de preservar els drets dels consumidors i defensar la sostenibilitat mediambiental.

Jorge Fabra Utray és doctor en Dret per la Universitat Carlos III i fundador i president de l’associació Economistes davant la crisi, desvinculada de qualsevol partit polític que vol posar al servei de la societat la reflexió econòmica. Fabra Utray ha ocupat diversos càrrecs en el sector energètic espanyol i va ser el president del Col·legi d’Economistes de Madrid. Recentment ha publicat el llibre Un mercat per l’electricitat. Liberalització o regulació?

Per assistir a la ponència s’ha de fer la inscripció prèvia al formulari del web www.vaporllonch.net.

Switch to mobile version