Autor Cultura
5 Novembre 2013 a 14:30

Obert el termini per presentar els cartells pel Dia Internacional de la Dona

Cartell guanyador de l'any passat

Cartell guanyador de l’any passat

Avui s’ha obert el termini per presentar els cartells del Dia Internacional de la Dona que l’Ajuntament convoca cada any i que identificarà tots els actes commemoratius del dia corresponents al 2014.

La convocatòria s’adreça a totes aquelles persones que estiguin interessades, sense límit d’edat ni lloc de residència. Cada participant pot inscriure fins a un màxim de dos cartells i cal que siguin originals i inèdites.

Els premis d’enguany arriben als 800 euros per al primer premi, i un segon premi de 300€. Amb el cartell que resulti guanyador es confeccionarà la campanya de comunicació i difusió dels actes del 8 de març de 2014. El veredicte es farà públic durant la segona quinzena del mes de gener en un acte públic al Casal Pere Quart, on s’exposaran tots els cartells participants.

Switch to mobile version