Autor Cultura
5 Novembre 2013 a 14:00

Excel•lents actuacions de Sabadell i els Cabirols a Girona

Cada colla s’endú una primera posició

Foto d'arxiu: Joan Murcia

Foto d’arxiu: Joan Murcia

El divendres es va celebrar a la Plaça Cavet i Rubalcaba de Girona l’aplec sardanista organitzat pel Grup Sardanista i Esportiu Gironí. La colla de Rubí no va fer la seva millor actuació a l’aplec; els de Sabadell, en canvi, van aconseguir unes posicions elevades en la classificació. Els representant del Vallès van ser el Galzeran de Rubí i el Sabadell i els Cabriols de Sabadell.

En la categoria infantil del Campionat de Catalunya els Petits Galzeran van quedar en quarta posició, superant només els Petits Laietans de Barcelona. El primer va ser l’Estel de les Gavarres (Cassà de la Selva), la Guspira (Lleida) i els Petits Tarragona Dansa (Tarragona).

En canvi, en la categoria juvenil de la competició, els Cabriols de Sabadell van aconseguir al primera posició per davant del Montgrí 2000 (Torroella de Montgrí), Nova Tarragona Dansa (Tarragona) i el Somni (Lleida). Les dues últimes colles van acabar amb un empat i per tant van aconseguir les dues la mateixa posició.

Pel què fa a la categoria dels alevins, la Quitxalla Galzeran va poder situar-se segona per davant dels Menuts Laietans (Barcelona) i Els Grínjols (Folgueroles). Només es van veure superats pel Xerinola de Tarragona.

El Sabadell i el Galzeran van competir en la categoria de Grans. Els primers van acabar al capdamunt de la classificació i els de Rubí van acabar penúltims, en cinquena posició. La segona posició va ser per Horitzó (Barcelona), seguits dels Antaviana (Tordera) i els Riallera (Vic). Els últims classificats van ser Els Llitons de Folgueroles.

Switch to mobile version