Autor Entitats
30 Novembre 2013 a 09:00

El Gran aparador de Nadal s’estrena aquesta nit amb 62 botigues i 20 paradetes confirmades

Imagte d'arxiu; Foto: Àlex Callao

Imagte d’arxiu; Foto: Àlex Callao

L’Associació Comerç Centre ha preparat per a la jornada d’avui un conjunt d’activitats per a realitzar un nou “shopping night” durant aquesta nit. Un total de 62 botigues s’han inscrit a aquesta edició nadalenca, on s’invitarà a tothom a començar a realitzar les compres tradicionals d’aquesta època.

El dia començarà amb la celebració del 11è aniversari d’Oxfam Intermon, on hi haurà degustació de cafè i productes de comerç just. A la tarda i fins les 24h la pista de gen i la Fira de Santa Llúcia obriran les seves portes, de manera que s’espera una gran afluència de gent. A la Plaça de l’Àngel hi haurà, de 18 a 24h dos concerts (Sessió Dj&JCO. I l’Orquestra Cubana, Unión Habanera) mentre que a la Rambla hi haurà un taller de maquillatge, demostració de Funky, una demostració de swing (a partir de les 19h) i cançons de Nadal a càrrec de Coral Talia (a partir de les 21h). La culminació serà la demostració de Graffiti en directe a càrrec d’Impaktes Visuals de 22  a 23h.

A l’espai central de la Rambla també hi haurà botigues i paradetes d’una vintena de botigues on podrem comprar i, com va passar durant el passat

Switch to mobile version