Autor Cultura
5 Novembre 2013 a 12:49

El dia de l’incident

Presentació a Sabadell de la nova obra d’Isidre Grau

El dia de l'incident

Imatge cedida per Editorial Meteora

El dia de l’incident és el nou llibre de l’escriptor vallesà Isidre Grau. El guardonat escriptor de Cerdanyola del Vallès ens presenta en aquesta obra un recull de tretze relats sobre els imprevistos que alteren la nostra quotidianitat.

Grau descriu l’atzarosa aparició en el nostre dia a dia d’aquest fenomen imprevist que anomenem incident. Són tretze històries de fort ritme narratiu on l’escriptor narra les vicissituds d’una dona que no suporta les festes sorpresa, les del solitari que evoca com va descobrir la seva sexualitat, ens justifica l’orgull que sent una dona soltera que viu millor sola que mal acompanyada, o la felicitat del moribund que reviu una antiga relació sentimental…i així fins a tretze històries diferents amb personatges configurats amb l’humor i la tendresa.

El llibre va ser presentat per primera vegada el 19 de setembre a la Central del Raval, a Cerdanyola el 2 d’octubre i a l’Ateneu Barcelonès el 29 d’octubre. Ara arriba a Sabadell. Serà el dia 13 la Llar del Llibre.

Isidre Grau

 Isidre Grau, (Cerdanyola del Vallès, 1945), enginyer químic de formació, des de 1975 s’ha dedicat a la literatura i ha estat professor de tècniques literàries de novel·la i conte, els seus centres creatius. Com a novel·lista, destaca la pentalogia iniciada amb Els colors de l’aigua (premi Sant Jordi 1985) i els seus darrers títols La bellesa del diable (2010) i Els amants volàtils (2011). Com a contista, ha recopilat la seva producció anterior a La pell dels anys (2009) i ha publicat l’assaigL’arquitectura del conte (2001), a més de treure contes breus a la revista digital Núvol. També col·labora regularment al diari El Punt Avui.

Switch to mobile version