Autor Societat
5 Novembre 2013 a 16:30

El Consell Comarcal convoca un concurs en contra de la violència masclista

Poden participar-hi els concursants d’entre 14 i 30 anys

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha convocat el concurs Piulada contra la violència masclista per sensibilitzar el jovent a promoure un diàleg participatiu en les relacions igualitàries. El concurs es convoca en motiu del Dia Internacional de l’Eradicació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

S’adreça a joves d’entre 14 i 30 anys que han de crear un eslògan curt per difondre’l per les xarxes socials. Des d’avui i fins el 21 de novembre es poden enviar les frases en el formulari de la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat. Si el participant disposa d’un compte de Twitter es pot fer a través d’aquesta xarxa social citant el perfil @consellvallesoc i el hashtag #25Ndonames. Els eslògans que s’enviïn a través del formulari, s’aniran publicant al Twitter del Consell Comarcal sota pseudònim.

Cada persona podrà presentar només un eslògan d’un màxim de 140 caràcters. No pot estar escrit amb paraules abreviades, ha de ser original i no pot haver estat mai premiat. S’ha de convidar a la reflexió sobre el tema de manera respectuosa: les desigualtats, l’arrel de la violència, presa de consciència sobre el dany i el patiment, conseqüències per la comunitat, implicació de la família i amics en la prevenció, i detecció de situacions de violència. El jurat valorarà l’ús de llenguatge no sexista, escriptura correcta, l’originalitat, la capacitat d’impacte de la frase i l’eslògan que sigui més retuitejat en cada categoria. Les bases del concurs es poden consultar al web www.ccvoc.cat.

S’han establert dues categories: dels 14 als 17 anys i dels 18 als 30. Als guanyadors de cada categoria se’ls farà entrega d’un llibre sobre la temàtica del concurs. A més, el primer premi rebrà una tauleta electrònica i el segon un ebook.

Switch to mobile version