Autor Breus
21 Novembre 2013 a 10:53

El CE Sabadell ofereix entrades pel partit contra el CD Mirandés a canvi d’una joguina

La campanya solidària es duu a terme amb Creu Roja

Imatge cedida pel CE Sabadell

Imatge cedida pel CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell engega la campanya de col·laboració amb la Creu Roja per fer arribar joguines de Nadal als nens i nenes més necessitats, per tal que no es quedin sense regals. Enguany, la campanya té el lema Cap infant fora de joc. Ara jugues tu!.

Des d’avui i fins el dia del partit CE Sabadell – CD Mirandés, qui vulgui participar a la campanya portant una o més joguines a les oficines del club, a l’estadi Nova Creu Alta. La persona que faci la donació rebrà a canvi una invitació de Gol Sud pel partit contra el CD Mirandés, el dia 1 de desembre a les 17h.

Les joguines que es portin han d’estar dins l’embolcall original, han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques, ja que la campanya posa l’enfoc en les joguines educatives.

Switch to mobile version