Autor Futbol
14 Novembre 2013 a 16:13

El CE Sabadell es conjura per acabar bé l’any

Imatge extreta de la web del CE Sabadell

Imatge del web del CE Sabadell

Encara és massa d’hora per que la pressió ofegui als jugadors del CE Sabadell, però tots són conscients de la necessitat de no fallar durant els propers partits i d’aconseguir victòries a domicili. El Sabadell afronta unes jornades que marcaran el futur a mig termini d’un projecte que acaba de començar i que podria erosionar la confiança en el club.
Aquesta setmana el Centre d’Esports rep al Alcorcón, un equip en hores baixes i que tothom coincideix en que no està en les posicions que els correspon. Els de Madrid són conscients que cal donar un tomb a la seva situació i volen recuperar el nivell de principi de temporada i “desembossar” un club que porta sis partits sense anotar un gol. L’entrenador, Álvarez, introduirà de ben segur canvis a l’onze, i és que, de fet, encara no ha repetit alineació en el que portem de campionat. El Sabadell ha d’aprofitar aquesta manca de capacitat de gol i aconseguir tres punts que serveixin per remuntar posicions en la classificació, de manera que ens trobem en la millor oportunitat per recuperar confiança.
La jornada 15 ens du a Alacant davant d’un equip que està passant per unes hores molt complicades. L’Hércules ha guanyat tan sols 2 partits aquesta temporada, mentre que n’ha empatat 6. Tot i la victòria aquesta jornada davant del Las Palmas, l’equip valencià arrossegava 9 partits sense guanyar. El Sabadell sap que, si vol sortir de la zona baixa de la classificació, els 3 punts són indispensables, i tot el que no sigui sumar una nova victòria en aquest cap complicarà encara més la situació del club en la classificació.
El desembre arribarà amb encara partits per jugar abans del descans d’hivern i del període de fitxatges, on s’espera que el club enllesteixi uns moviments que a hores d’ara s’estan gestant. El Sabadell jugarà aquest proper mes contra el Mirandes, Barça B, Real Zaragoza i Tenerife, pel que l’equip vallesà necessita arribar a la segona quinzena de desembre amb els punts assegurats, ja que l’any finalitzarà amb uns rivals de nivell i que en aquests moments no estan oferint la seva millor versió.

Switch to mobile version