Autor Motor
28 Novembre 2013 a 09:30

20% de descompte al Formula 1 Gran Premio De España 2014

Les renovacions i altes d’Abonats Socis també gaudeixen d’un 10% de reducció

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix, fins demà, entrades del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2014, que  tindrà lloc del 9 a l’11 de maig, amb un 20% de descompte. Les renovacions i altes de l’abonament de Soci,  també gaudeixen d’un 10% de rebaixa sobre la tarifa oficial.

En aquest període de prevenda, es podran comprar entrades de tres dies per 104 euros a la Pelouse o a partir dels 160, a tribuna. A més s’ofereix la opció d’assistir divendres, dissabte o diumenge a les Tribunes C, E i N a partir dels 44 euros.

Una de les novetats a les tarifes del Gran Premi del 2014 és la modalitat Juvenil (12-18 anys a la Pelouse i 6-18 anys a tribuna) i Sènior (majors de 65 anys), on ambdós col·lectius gaudeixen d’un 50% de descompte en les entrades. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a Pelouse i els menors de 6 a tribuna sense ocupar seient. També s’inclouen descomptes per a titulars del Carnet Jove, RACC Master i RAKK 4u, no acumulables entre sí ni amb les modalitats Juvenil i Sènior.

Finalitzat el primer període de prevenda, es podran adquirir entrades amb un 10% de descompte del 30 de novembre al 28 de febrer, durant la segona i última prevenda (també es poden comprar on-line a: www.circuitcat.com).

Abonament al circuit

Els aficionats que desitgin abonar-se al Circuit de Barcelona-Catalunya, ho podran fer amb un 10% de descompte fins demà, amb unes tarifes que mantenen els preus del 2013 i que comencen a partir dels 144 euros, depenent de la zona de titularitat.

Les noves altes es poden realitzar al web www.circuitcat.com, per telèfon (93 571 97 77) o a les oficines del Circuit de Barcelona-Catalunya.

El carnet d’Abonat Soci dóna accés a totes les curses de la temporada del Circuit, inclosos el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2014 i el Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™; visita al pàdoc de les curses suport el dissabte del GP d’F1® i el dijous previ al GP de MotoGP™, així com accés al pàdoc de la resta de curses; 50% de descompte en la compra d’entrades addicionals pels Grans Premis; Bicircuit i visites guiades gratuïtes; i descomptes exclusius en productes del Circuit (25% en tandes, 20% en conducció en GT; 15% en producte oficial); entre altres promocions especials.

Switch to mobile version