Autor Cinema, teatre i televisió
4 Octubre 2013 a 15:01

Viatge a l’espai amb Bullock i Clooney

Problemes a l’espai

 

@ainamarcobal

Perquè no tot passa a La Terra, Alfonso Cuarón ens porta aquest thriller inquietant per posar neguitosos als més calmats. El binomi Aflleck i Timberlake no arriben trepitjant fort, però es podrien fer un lloc entre les més vistes després de l’anunci del nou Batman. L’aposta espanyola més destacada és la revisió dels bessons més trapelles: el Zipi i el Zape, que demostraran que encara poden donar guerra.

 

GRAVITY

THRILLER DE CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Alfonso Cuarón. Repartiment: Sandra Bullock I George Clooney.

La doctora Ryan Stone fa la seva primera missió en un transbordador especial juntament amb el Matt Kowalsky, un astronauta veterà. Aquesta missió, sense aparent dificultat, acaba girant-se, ja que el transbordador es destrueix i els dos ocupants quedaran lligats junts entre la vida i la immensitat de l’univers.

 

RUNNER, RUNNER

THRILLER DRAMÀTIC. Dirigida per: Brad Furman. Repartiment: Ben Affleck, Justin Timberlake, Anthony Mackie, Gemma Artenton i Oliver Cooper.

El Richie és un estudiant de Princeton que creu que l’han estafat en un joc online. Viatja cap a Costa Rica per enfrontar-se a Ivan Block, el magnat del joc, qui l’empeny a unir-se a la seva xarxa. El Richie està a punt de caure-hi quan veu que l’FBI li demana que els ajudi a capturar el magnat.

 

ZIPI Y ZAPE Y EL CLUB DE LA CANINCA

COMÈDIA FAMILIAR. Dirigida per: Oskar Santos. Repartiment: Raúl Rivas, Daniel Cerezo, Javier Gutiérrez, Álex Angulo, Javier Cifrián, Claudia Vega, Marcos Ruiz, Christian Mulas i Fran García.

El Zipi i el Zape són enviats a l’escola Esperança durant l’estiu, on jugar està prohibit. Per revelar-se contra els adults, decideixen fundar el Club de la Canica, a través del qual descobriran un secret que s’amaga a l’escola.

 

GLORIA

DRAMA. Dirigida per: Sebastián Lelio. Repartiment: Paulina García, Sergio Hernández, Diego Fontecilla, Fbiola Zamora, Coca Guazzini, Hugo Moraga, Alejandro Goic i Liliana García.

La Gloria té 58 anys que no vol estar sola i s’omple el temps anant a festes i trobades de solters. En una d’aquestes trobades coneix el Rodolfo, un home que s’ha acabat de separar i amb qui pot viure la seva última relació. Va guanyar l’Ós de Plata a la millor actriu al Festival de Berlín.

 

UN PEIX FORA DEL MAR (SEEFOOD)

ANIMACIÓ D’AVENTURES I COMÈDIA. Dirigida per: Aun Hoe Goh.

Uns caçadors furtius roben desenes d’ous de tauró sense que el Pup i el Julius ho puguin evitar. El Pup s’armarà de valor i anirà a salvar els seus germans al món dels humans.

 

MI PRIMERA BODA

COMÈDIA. Dirigida per: Ariel Winogard. Repartiment: Natalia Oreiro, Daniel Hendler, Imanol Arias, Soledad Silvyera, Martín Piroyansky, Muriel Santa Ana, Gabriela Acher i Gino Renni.

La Leonora i l’Adrián es casen. És una boda on tot és perfecte: el pastís, el vestit, les flors… Excepte per un petit secret que l’Adrián no li explica a la Leonora, perquè no es preocupi, que acaba fent capgirar aquest idil·li.

 

LA HERIDA

DRAMA. Dirigida per: Fernando Franco. Repartiment: Marian Álvarez, Manolo Solo, Luis Callejo, Andrés Gertrúdix, Rosana Pastor i Ramón Barea.

L’Ana té 28 anys i treballa ajudant a la resta de gent. Se sent satisfeta amb la seva feina, però li costa socialitzar amb les altres persones i acaba caient en una gran depressió. Cada cop s’aïlla més del món fins que els psiquiatres li diagnostiquen un problema sever.

Switch to mobile version