Autor El temps
14 Octubre 2013 a 14:00

Temperatures amunt

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Desprès de la primera baixada de temperatures de la tardor, on es van arribar als 9 graus durant la jornada de divendres a diversos punts de la nostra ciutat i a hores centrals del dia causades pel vent provinent del nord, s’espera que aquesta setmana la situació sigui exactament la contrària. Els  propers dies el vent de sud farà que les temperatures puguin arribar a pujar entre 5 i 7 graus a les hores centrals del dia.

Durant les properes hores el sol estarà acompanyat amb núvols alts que no impediran que les temperatures màximes arribin als 23 graus a la nostra comarca. Tot i que no s’esperen ruixats en els propers dies, el Servei Meteorològic de Catalunya no descarta que, durant la jornada de demà, no hi hagi un ruixat feble en algun punt del Vallès Occidental, sobretot en punts de muntanya i amb pluges molt localitzades.

Serà a partir de dimecres quan el vent procedent del sud arribarà a casa nostra, fent que les temperatures màximes puguin arribar a superar els 26-27 graus a les ciutats. Les temperatures mínimes també tindran un lleuger ascens, podent arribar als 17 graus durant la nit de dimarts a dimecres.

Switch to mobile version