Autor Motor
8 Octubre 2013 a 09:44

S’omplen les grades a Montmeló per gaudir del Campionat Mediterrani de Velocitat

El bon temps va acompanyar tot i l’aparició de la pluja a la tarda

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Catalunya

 

Diumenge va tenir lloc el Campionat Mediterrani de Velocitat a Montmeló en el cinquè míting de la temporada. En el Circuit de Catalunya s’han disposat sis curses de les diferents categories, Challenge 80cc, Pre125 i PreMoto3; 600cc, 1000cc; Copa Honda CBR250R i Copa S1000RR en un diumenge amb bon temps encara que també ha aparegut la pluja.

En les categories inferiors, els guanyadors han estat Miguel Parra a la categoria Challenge 80cc, Alex Viu a Pre125 i Gerard Riu a PreMoto3. En les categories de 600 i 1000cc, s’ha proclamat vencedor Marc Creu després d’una final ajustada amb Manuel Segarra que ha finalitzat en segona posició. Massimiliano Chetry, autor de la pole, ha acabat tercer. En les altres categories, els guanyadors han sigut Alejandro Rubio a Superbike, Joan Zamorano a Superstock 600, Sergio Segarra a Supersport i Xavier Zarzoso a la Bridgestone Cup Amateur 600.

Seguidament, en la Copa Honda CBR250R s’ha viscut una autèntica lluita amb molts pilots amb opcions de podi. El guanyador d’aquesta batalla ha estat finalment Marc Miralles, seguit de Mika Pérez en segona posició i en l’últim escó del podi, Héctor Garzo. En la segona cursa de la copa monomarca amb la pista mullada, Alex Viu, Marc Miralles i Marc Alcoba han pujat al podi.

En la Copa S1000RR de BMW en format de SuperPole, ha guanyat el líder del campionat, David Vigueras. En una cursa amb la pista mullada i amb un avantatge de més de 6 segons, Eduardo Salvador s’ha imposat sobre Roberto Blázquez, el segon classificat en Superbike. Borja Gómez s’ha quedat amb la primera plaça de la categoria SuperStock i David Vigueras ha acabat quart en la categoria Superbike.

La pròxima cita a Montmeló serà per gaudir de les World Series by Renault els dies 19 i 20 d’octubre. Els espectadors podran descarregar les invitacions a través de la pàgina oficial del Circuit de Catalunya.

 

Switch to mobile version