Autor Futbol
11 Octubre 2013 a 16:15

Salamero es mostra confiat per guanyar demà al Las Palmas

A3872848043

Imatge del web del CE Sabadell

L’Entrenador del CE Sabadell, Javi Salamero, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit que es jugarà demà contra el Las Palmas a les 20h a la Nova Creu Alta.

Salamero ha expressat el seu convenciment de poder guanyar a qualsevol rival: “Tinc una confiança cega en el meu equip, i en que podem guanyar a qualsevol, tant a casa com a fora”

El rival, que fa un mes va eliminar al Sabadell de la copa del rei, ha afirmat que aquest partit no tindrà res a veure amb l’anterior. L’entrenador creu que l’equip ha après dels errors que van causar la derrota i ha afirmat del rival que “és un equip que fa la transició defensa-atac molt ràpida. Hem d’estar molt atents a no deixar espais a darrera”.

El Sabadell segueix recuperant efectius dia a dia, que farà que el tècnic pugui comptar amb 21 jugadors per a aquest enfrontament. Aquest fet permet al tècnic pensar amb optimisme, ja que creu que “tots els jugadors que tenim estan en un moment molt bo per competir”.

Gato: “Ens hem daptat bé al nou sistema de treball”

El davanter Manuel Gato va comparèixer en roda de premsa  per afirmar que l’equip s’està adaptant molt bé al nou sistema de treball que l’equip de Salamero va implantar a l’equip. En aquest sentit, Gato també es va mostrar optimista cara al futur proper de l’equip, afirmant que “la temporada tot just s’acaba de començar i tenim un cos tècnic nou i molts jugadors que han vingut d’altres equips. Necessitem temps per acoblar-nos tots plegats i de mica en mica ho estem aconseguint”.

En aquest sentit, Gato ha afirmat que el punt aconseguit el cap de setmana a Girona ha estat molt important per guanyar confiança de cara a afrontar el proper partit.

Llista de convocats pel partit CESabadell – UD Las Palmas

El cos tècnic del Centre d’Esports Sabadell ha facilitat la llista de jugadors convocats per al partit de Lliga que es jugarà demà dissabte (20h) contra la UD Las Palmas. A excepció dels lesionats Pablo Ruíz, Ruper, Víctor Espasandín i Moha, Javi Salamero ha convocat a tots els jugadors disponibles. L’equip quedarà concentrat demà al migdia.

De Navas, Martí Crespí, Juanjo, Cristian, Carlos Hernández, Gato, Antonio Hidalgo, Aníbal, Arteaga, Collantes, Nauzet, Longás, Paco Sutil, Toni Lao, Tamudo, Edgar, Javi Barral, Sotan, Kiko Olivas, Jesús Olmo i Fernando Llorente.

 

Switch to mobile version