Autor Sanitat
29 Octubre 2013 a 13:00

Primer Fòrum de Tecnologies i Innovació

S’uneixen l’àmbit sociosanitari i les tecnologies

Imatge del web Fòrum Dependència

Imatge del web Fòrum Dependència

El 14 de novembre se celebrarà el 1r Fòrum de Tecnologies i Innovació a la Fira de Sabadell, organitzat pel Vapor Llonch, el Parc de Recerca UAB i la col·laboració del Parc Taulí. Es farà el dijous 14 de novembre de les 9h del matí fins les 12:30h del migdia. El Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les persones dependents s’adreça a empreses i investigadors de Sabadell amb l’objectiu d’unir les necessitats del sector empresarial i la recerca. Durant la sessió es presentaran també els buits que hi ha en l’àmbit sociosanitari per part de professionals i projectes d’empreses.

Els sectors que hi participaran són els que es vinculin amb la informació, adaptació d’espais, teleassistència i atenció sanitària, transport, sistemes d’ajut i teràpies per disfuncions, plataformes web i xarxes socials.

La jornada es divideix en tres parts: la conferencia Health 360: Millorant les experiències en salut per mitjà del disseny on Lekshmy Parameswaran, sòcia fundadora de la consultora Fuelor, exposarà punts de vista i exemples de disseny orientat a millorar la manera en què les persones experimenten la salut.

A continuació, es faran les presentacions de 30 participants per donar a conèixer el seu projecte o empresa relacionada amb l’àmbit sociosanitari. La selecció de presentacions s’ha fet d’acord amb unes inscripcions prèvies al 21 d’octubre.

Tot seguit, els empresaris, centres tecnològics, hospitals i professionals podran interactuar entre ells per donar a conèixer diferents projectes en els quals puguin fer contactes i sinèrgies empresarials.

Per poder participar a la jornada s’ha d’omplir el formulari de la web www.forumdependencia.cat abans del 31 d’octubre.

Switch to mobile version