Autor Entitats
22 Octubre 2013 a 15:47

Lluís Sureda “La fira serà aquest cap de setmana el punt de trobada per conèixer el món alternatiu ”

Lluis Sureda (esq) Carles Bosch (centre) i Sónia Cano (esq.) Foto: Àlex Callao

Lluis Sureda (dreta) Carles Bosch (centre) i Sónia Cano (esq.) Foto: Àlex Callao

Ahir al migdia es va efectuar la roda de premsa de presentació de la primera Fira Màgica de Sabadell, que espera aplegar tot el grapat de disciplines que conformen les anomenades ciències alternatives. Hi haurà més de 50 activitats, a més de tallers, conferències i teràpies per a tots els visitants que assisteixin. La fira, segons Lluís Sureda, impulsor i director de la primera Fira Màgica de Sabadell “Busca ser un punt de trobada per conèixer el món alternatiu que va molt més enllà del món esotèric”.

L’origen d’aquesta fira sorgeix com a conseqüència de la oportunitat d’oferir un espai al camp alternatiu i convertir-se en un referent a la ciutat i molt més enllà de la comarca. La fira busca sortir  dels estigmes i oferir una versió renovada i diferent del que la gent coneix de les ciències alternatives. Podrem trobar coaching amb els Castellers de Vilafranca, que visitaran la nostra ciutat i oferiran una jornada castellera, però també trobarem artesania, cultura i sobretot comerços que venen, en gran part, de la mateixa ciutat i que  buscaran crear sinergies entre els diferents membres d’aquesta comunitat tant heterogènia i dinàmica.

La venda d’entrades que els promotors han avançat que va a un bon ritme s’efectuarà durant els dies de la fira (a partir de 5€ el dia i de 10€ per tots els dies) tot i que encara podem trobar l’oferta 2×1 als establiments de ciència alternativa de la ciutat. Lluís Sureda va mostrar-se animat i va afirmar que la voluntat és “que la ciutat es vestís al món alternatiu i que sigui com pot ser el festival de cinema de Sitges”.

Carles Bosch, regidor de comerç de la ciutat, ha mostrat la seva satisfacció que la Fira pugui acollir fires sorgides de dins de la ciutat i que poden arribar a quallar. El regidor ha mostrat també la seva intenció de seguir acceptant propostes que tinguin una viabilitat econòmica i constitueixin una oportunitat per atraure visitant a la ciutat.

Switch to mobile version