Autor Política
31 Octubre 2013 a 17:48

L’Entesa exigeix el relleu d’Antoni Aranda i la dimissió d’Ayuso per amagar informació i mala gestió de Promoció Econòmica

Imatge cedida per l'Entesa per Sabadell

Imatge cedida per l’Entesa per Sabadell

L’Entesa per Sabadell ha realitzat avui una roda de premsa on ha tornat a denunciar l’ús irresponsable de poc menys de mig milió d’Euros de fons ocupacionals per amortitzar part de la pòlissa de tresoreria de Fira Sabadell.

Segons el partit que actualment té dos regidors a l’Ajuntament, aquest ús de fons és il·legal, ja que no es pot utilitzar per res més que no sigui lligat a polítiques d’ocupació. Va ser llavors la presidència dirigida per Manuel Bustos i la gerència de l’empresa les que van dur a terme aquesta acció sense que el consell d’administració en tingués coneixement.

Per aquest motiu, l’Entesa considera que l’acció és “va dur a terme amb total opacitat, no s’ha comunicat al Consell d’Administració, del qual formen part regidors(es de tots els Grups Municipals, fins el passat dilluns, gairebé un any després de què succeís”.

El partit exigeix el relleu d’Antoni Aranda i la dimissió d’Ayuso per amagar informació i mala gestió de Promoció Econòmica Sabadell.

Sumats al gairebé milió d’Euros de pèrdues de la pista coberta, de la qual també l’Entesa en denúncia, consideren que la ciutat està patint masses anys de mala gestió i que es pagaran molt cars: “L’Entesa per Sabadell reclama a l’alcalde i al govern municipal, que donin explicacions immediates a la ciutat per la pèssima gestió que han dut a terme durant anys i els efectes de la construcció d’equipaments insostenibles, i que assumeixin responsabilitats”.

L’Entesa també reclama que “s’estudiï amb urgència la sostenibilitat de l’empresa (Promoció Econòmica Sabadell) per evitar que es posin en perill les polítiques de promoció econòmica que es porten a terme al Vapor Llonch i Cal Molins”.

Switch to mobile version