Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Octubre 2013 a 08:50

La Torre de l’aigua

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Construïda al 1918, es tracta de l’edifici més emblemàtic de la ciutat. Va entrar en funcionament 4 anys més tard per solucionar els problemes de subministrament d’aigua degut al creixement demogràfic que va experimentar la segona dècada del s XX. Així doncs, el seu objectiu era acumular l’aigua extreta dels pous del riu Ripoll.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version