Autor Societat
11 Octubre 2013 a 11:24

La primera fira DIYmania obre les portes

 

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

Les gotes que queien a la zona de  Fira Sabadell no han impedit que s’hagin format cues per entrar a la primera fira DIYmania de Sabadell. A les 10.00h, l’edifici ha obert les seves portes mentre la gent començava a entrar ordenadament.

Durant els propers dies, tot tipus de manualitats estaran presents a la Fira, on s’espera que més de 10.000 persones hi passin per un moment o un altre i gaudeixi de tallers, exposicions i activitats solidàries. Més de 40 expositors ofereixen els seus productes i consells a als aficionats de les manualitats, on a través de 80 tallers per fer-se les seves pròpies peces de roba i de decoració podran aprendre les millors pràctiques.

DIYmania

Foto: Àlex Callao

Aquesta tarda s’espera que l’Ajuntament, a través del seu alcalde o regidors, es passin a visitar aquesta fira. DIYmania proposa, a més dels tallers i les parades, una vintena d’activitats més, on destaquen les desfilades de moda, l’animació infantil, les actuacions de dansa i fins i tot una exposició de Maria Darnell. També podrem veure, durant la jornada de dissabte, una conferència sorpresa, on ens han promès que un mestre flequer ens proporcionarà els seus trucs.

L’espai per la solidaritat també és present durant aquest certamen, i es que demà a la tarda s’espera que més d’un centenar de voluntaris i voluntàries s’uneixin al “bufanding” i teixeixin junts bufandes amb la intenció de, més tard, realitzar una subhasta solidària on, els diners recollits, serviran per finançar una de les iniciatives socials que els Amics de la Gent Gran realitzen.

Switch to mobile version