Autor Breus
31 Octubre 2013 a 18:12

La PAHC de Sabadell ocupa l’Ajuntament

Imatge extreta del twitter de la PAHC de Sabdell

Imatge extreta del twitter de la PAHC de Sabdell

Era prop de la 1 del migdia quan una vuitantena  de persones de la PAHC  ha accedit a l’Ajuntament per ocupar-lo i reclamar solucions per a les cinc famílies desnonades en els darrers dies. A crits de “si de puede” els integrants  han reclamat una reunió urgent amb l’alcalde, Joan Carles Sánchez, per tal de buscar una sortida a la situació.

A les 14h, Joan Carles Sánchez ha accedit a reunir-se breument amb els integrants de la PAHC, que han pujat al despatx de l’alcalde i han estat una estona parlant sobre la situació. No ha estat fins les 15h que s’ha aconseguit un compromís per part de Joan Carles i de l’Ajuntament per no deixar a les famílies al carrer i que han catalogat com “petita solució temporal” des del twitter de l’entitat.

Switch to mobile version