Autor Societat
14 Octubre 2013 a 13:00

La fira DIYmania tanca amb la sorpresa de superar els 15.000 visitants

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

La Fira DIYmania va tancar les seves portes desprès d’un intens cap de setmana, on activitats, tallers, passarel·les de moda i accions solidàries han omplert la Fira de 9 del matí fins a 2 del migdia en el cas d’ahir. Més de 15.000 persones han pogut observar les noves tendències en el sector dels teixits i les manualitats, on un bon grapat de persones han marxat amb capses plenes de llana per fer ganxet.

Ahir al matí la gentada va tornar a aparèixer i es va mantenir sostingudament fins l’hora de tancar, que va superar les 2 de la tarda. Expositors i expositores van destacar l’enorme afluència de gent, que va superar les seves expectatives, i la seva alegria per la quantitat de vendes obtingudes durant aquests dies.

El creixement del sector va quedar palès desprès de veure com la Fira podia obtenir un dels millors resultats de públic dels que la Fira Sabadell ha pogut aconseguir mai i al nivell de fires tant populars com els de l’Outlet.

Durant el matí d’ahir, el bolliwood i el concurs de premis infantils van tenir el seu espai a l’escenari, que va comptar també amb unes incansables cheerleaders i que van fer que el públic els aplaudís davant l’important repertori musical mostrat per les noies, capaces de fer els castells i figures més coneguts dins del món musical i que sovint es poden veure als descansos dels  bàsquet de tot el món.  Les Liantes de la Troka van continuar ensenyant a fer anar les mans per teixir un llençol que es donarà solidàriament a la gent gran de Sabadell.

 

Recull de les principals notícies de la fira

Els membres del Sabadell Informa hem estat presents, en un moment o altre, per la Fira Sabadell de cara a donar conèixer el nostre diari digital i, alhora, copsar les impressions dels lectors i lectores davant la nova web estrenades ara ja fa 6 setmanes. Tot seguit us oferim un recull dels principals articles produïts durant la fira i abans.

La fira DIYmania aspirar a arribar a les 15.000 persones durant aquest cap de setmana

Bufandes solidàries durant la fira DIYmania

La primera fira DIYmania obre les portes

La fira DIYmania supera les 3.000 persones en el seu primer dia

La fira DIYmania supera les espectatives amb 11.000 visitants (dissabte)

Guanyadors del sorteig diumenge

Els guanyadors del sorteig efectuat aquest diumenge han estat els següents:

Sopar per a dues persones al Restaurant Forrellat de Sabadell: Andreo Funes

Subscripció anual a la revista Kireei: Mònica Escribà

Subscripció anual a la revista Veo Veo: Sandra Reina Muñoz

Lot de teixits de patchwork de Dispatchmon: Sarai Humbert Cicero

Perforadora Fiskars patrocinat per Madre de mi alma: Raquel Bagué

Lot de llibres de manualitat del Cercle de Lectors: Marina Ysas

[wzslider]

Switch to mobile version