Autor Política
6 Octubre 2013 a 12:00

Euia es retira de la comissió de seguiment del pla integral de Can Puiggener

20131004_113444Esquerra Unida i Alternativa va anunciar que ha decidit, davant la inoperància mostrada, que deixen la comissió de seguiment del pla integral del barri de Can Puiggener. Joan Mena i Marisol Martínez han cregut convenient aquesta decisió desprès de constatar que “reunió rere reunió només ens han donat dades sense concreció de res. Considerem que això és una estafa a l’Assocaició de Veins i una estafa als veïns i veïnes del barri. Estem inmersos en burocràcia que justifica no prendre mesures.”

Marisol ha afirmat que a Euia li preocupa no només el barri de Can Puiggener, sinó tots els barris de la ciutat: “Can Puiggener no té una problemàtica diferent d’altres barris. Els barris necessiten que el govern els cregui. Hi ha una situació d’abandonament a la ciutat”.

Degut a aquesta inoperància, el grup municipal ha decidit deixar la comissió i no ser còmplices del volum d’informació que tenen els veins: “Ens preocupa que el govern vulgui ocultar dades.” ha assenyalat la portaveu local desprès que hagi afirmat que Ayuso els hagi enviat correus reganyant per la filtració de determinades dades, admetent al mateix temps que aquestes eren certes.

“No necessitem què passa perquè ja ho sabem. Volem saber el calendari d’aplicació de les mesures. El govern ha de dir que aplicarà i què no perquè considerem que hi ha coses en aquella moció que no son legals”.

“Actitud lamentable de CiU i ERC”

Mena ha respost d’aquesta manera desprès que durant la jornada de la comissió d’ensenyament no s’aprovés una moció d’Euia que demanava la construcció de la nova escola de Can Llong. “Actitud lamentable de CiU i, de retruc, d’Esquerra. Considerem que hi ha problemes de massificació que s’agreujaran durant els propers anys a la zona nord. L’argument és pressupostari i, fins avui, ho podíem arribar a entendre. Però aquest novembre començarem la discussió parlamentària dels pressupostos. “

Switch to mobile version