Autor Bàsquet
31 Octubre 2013 a 11:52

Espectacular inici de temporada del Sant Nicolau BCR (64-16)

Imatge cedida pel Sant Nicolau

Imatge cedida pel Sant Nicolau

El Sant Nicolau va aconseguir una victòria històrica contra el CB Mifas de Girona en la primera jornada de la competició nacional. Cal recordar que aquest equip, composat per jugadors experimentats i molt rodats en les batalles de la divisió, va guanyar de més de 20 punts la temporada passada al Sant Nicolau, el que demostra l’enorme progressió d’aquest club.

L’inici va ser excel·lent per les aspiracions del Sant Nicolau que, amb una defensa molt bona i un encert exterior important per part de Paco Ordoño i dins la zona per part de Pau Omedes, van aconseguir tancar el primer quart amb un parcial de 16-4.

El segon quart va continuar de cara per als locals, que amb una bona defensa i fent pressió a tota la pista i amb una línia a mitja pista, va aconseguir construir un mur que els visitants no van poder superar fàcilment. S’arribava al descans amb un 31-10, diferència de la qual els visitants ja no van sobreposar-se.

Durant el tercer quart el Sant Nicolau va baixar una mica el nivell ofensiu que permetia anotar amb certa comoditat, tot i que la defensa continuava sent molt bona. No va ser fins els darrers minuts del tercer quart, i sobretot durant el darrer, quan els locals van tornar a apretar i anotant amb certa superioritat, la qual cosa va fer que el resultat sigues de 64-16 a favor del Sant Nicolau

El proper partit del Sant Nicolau BCR al carrer Jardí  serà el 24 de novembre al matí.

Switch to mobile version