Autor Ensenyament
11 Octubre 2013 a 12:00

El Vapor Llonch impartirà cinc cursos de formació

Es dirigeixen a persones en actiu o en situació d’atur

Vapor Llonch

A partir del novembre es començaran a impartir al Vapor Llonch uns cursos de formació adreçats, tant a persones en actiu, com gent que estigui en situació d’atur. La formació es planteja des d’un enfocament pràctic per ampliar coneixements amb continguts adaptats a les necessitats i propostes dels alumnes. En total es faran cinc cursos de novembre a desembre.

El 4 de novembre començarà el curs Introducció al sistema SAP dirigit a aquelles persones que vulguin introduir-se com a usuaris del sistema SAP: sistemes, aplicacions i productes en processament de dades.

El dia 5 de novembre s’iniciaran les classes corresponents al curs La comptabilitat al teu abast on s’oferiran coneixements per desenvolupar les funcions implícites d’un departament de comptabilitat.

L’endemà, el dia 6, començarà l’oferta del curs Comerç exterior pas a pas dirigit a aquelles persones sense experiència en el comerç exterior o amb coneixements bàsics. S’incidirà en l’àmbit de la gestió administrativa del comerç internacional per treballar en un departament d’exportació/importació.

A finals de novembre, durant els dies 26, 27 i 28, s’oferirà la formació Carnet de conducció de carretons per a persones majors de 18 anys que vulguin tenir o actualitzar el carnet de carretoner per treballar en el sector logístic.

L’últim curs començarà el 9 de desembre i s’emmarca en l’àmbit d’aprenentatge de llengües: Com superar un procés de selecció en anglès. Consta de 12 hores de formació dirigides a persones amb un nivell mínim d’Intermediate d’anglès i que estiguin buscant feina i necessitin preparar entrevistes o autocandidatures en anglès.

Les activitats tenen les places limitades a 15 i la preinscripció ja es pot formular al web www.vaporllonch.net, així com consultar-ne els preus i els programes. Els cursos són presencials i es faran al Centre de Formació Cal Molins (C/ dels Calders, 32).

Switch to mobile version