Autor El temps
11 Octubre 2013 a 12:25

El temps millorarà durant el cap de setmana

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Els termòmetres ja han començat a baixar durant les darreres hores amb l’arribada del vent del nord, juntament amb una petita pertorbació que produirà ruixats i pluges febles durant tot el dia d’avui i demà, on s’espera que aquests puguin ser més freqüents.

Durant les properes hores els núvols poden continuar descarregant a la meitat-sud de la nostra comarca, tot i que el front de pluges s’està allunyant, de manera que amb el pas de les hores les pluges desapareixeran i els núvols s’acabaran trencant. Les temperatures màximes patiran un fort descens, de manera que no s’espera que avui puguin superar els 20 graus a les nostres ciutats. Aquesta nit les temperatures seran baixes, de manera que aquells que hagueu de sortir haureu de treure un bon abric de l’armari, ja que es preveu que no puguin superar els 12 graus.

Pel que fa al cap de setmana, patirem un dissabte amb encara alguns núvols que taparan el nostre cel durant la primera meitat del dia, trencant-se a partir de la tarda, de manera que podrem veure el sol a partir del migdia. Pel que fa diumenge, s’espera una estabilització general del temps, que portarà una petita recuperació de les temperatures, tot i que no podran superar els 22-23 graus de màxima. També s’espera que les temperatures mínimes tinguin una recuperació, arribant als 14 graus la nit de diumenge.

Pel que fa als raigs ultraviolats, el Servei Meteorològic de Catalunya ha pronosticat que la intensitat dels raigs procedents del sol serà d’un nivell 4 en l’escala de 10, de manera que podrem realitzar activitats a l’aire lliure amb la correcta preparació.

Switch to mobile version