Autor Handbol
14 Octubre 2013 a 17:00

El Sant Quirze doblega al Banyoles (36-26) en una primera part excel•lent

Imatge cedida per l'Hanbol Sant Quirze

Imatge cedida per l’Hanbol Sant Quirze

Alineacions:

HANDBOL SANT QUIRZE, 36

David Jornet – 16 aturades – i Carles Bonàs – 2 aturades – (porters)

Manolo Alijarde, Israel Damont, Uri Fernández (3), Francesc Altés (9), Albert Miquel (2), Oriol Ezquerra (3), David Perelló (1), Marc Roca (1), Albert Puig (5, 2p), Carles Carrillo (8), Alex Bonilla (3, 2p) i Dorian Guerrero (1).

Entrenadors: Ramon Plans i Txus García.

 

HANDBOL BANYOLES, 26

Albert Serra – 3 aturades – i Manolo Nieto – 8 aturades – (porters)

Kike Suárez (2), Pau Gratacós (7), Jordi Ylla, Albert Pijoan (1), Lisard Cabarroques, Marius Fanarier (4), Joan Ylla (1p), Victor Martínez, Ferran Vila (1), David Oteo (1), Josep Presta (9, 5p) i Adrians Leon.

Entrenadors: “Toti” Congost i Rafael Pato.

 

MARCADOR: 0-1, 4-3, 7-5, 13-5, 17-7, 19-9 (descans) 22-11, 25-16, 28-18, 30-20, 34-24 i 36-26 (Final).

 

Crònica

L’Handbol Sant Quirze va passar per sobre de l’Hanbol Banyoles en la jornada de presentacions de tots els equips del club.

El partit començava de manera igualada, amb els dos equips estudiant al rival i sense arriscar massa per no mostrar les debilitats. Que el rival sigui un equip que lluitarà per la permanència va propiciar que el Sant Quirze sortís un pel nerviós, que va encaixar 2 gols en els primer cinc minuts. El Sant Quirze, animat per l’afició, que va empentar més que mai, va fer que l’equip local reaccionés i s’arribés als primers 10 minuts amb un empat a 4 al marcador.

Va ser a partir d’aquell moment quan els kiris van començar a combinar d’una manera excel·lent, aconseguit un increïble parcial de 12 a 1 en els onze primers minuts del segon parcial. Al descans el partit semblava completament encarat a favor dels vallesans, que només havien d’administrar el resultat desprès d’un imponent 16-5. El públic, que ahir va respondre omplint de gom a gom el pavelló, no parava d’animar i donar forces a l’equip.

La segona part va començar amb un intent, gairebé desesperat dels gironins, que han vist en el Sant Quirze una barrera infranquejable. Veient que l’encert local no s’aturava, els de Banyoles van decidir caure en un cos a cos amb els locals, que han mantingut la renda fins arribar al definitiu 36-26

Switch to mobile version