Autor Waterpolo
11 Octubre 2013 a 17:30

El Natació disputa la Supercopa d’Espanya al CN Terrassa

Demà a les 11.30

Imatge del web de la RFEN

Imatge del web de la RFEN

Tot just una setmana abans d’encetar la temporada a Divisió d’Honor, el sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa i el de CN Sabadell disputaran la Supercopa d’Espanya.

Serà demà a les 11.30 hores a la piscina Sant Sebastià del CN Atlètic-Barceloneta. Pel CN Terrassa aquesta serà la seva primera participació mentre que  les sabadellenques buscaran la seva cinquena copa consecutiva.

El CN Sabadell inicia una nova temporada on torna a aspirar a tots els títols, com ja va fer l’any passat en aconseguir la seva segona Champions com ho demostra l’estrella en el seu banyador. Moltes de les seves joves jugadores han anat cedides al Sant Andreu i per contra  ha arribat a l’equip Melissa Seidermann, internacional amb Estats Units

El CN Terrassa afronta el partit amb el dubte de Lourdes Rubio que pateix molèsties al peu i al genoll dret, el tècnic egarenc Xavi Pérez és conscient del que els espera “El Sabadell és un equip fora del nostre abast. Al marge de ser el millor equip d’Europa, compta amb la base de la selecció espanyola campiona del món i subcampiona olímpica”. L’estol de figures de l’equip que dirigeix Nani Guiu resulta gairebé inacabable: la portera Laura Ester, la boia Maica Garcia, la lateral Jennifer Pareja, l’esquerrana Pili Peña, la defensora Mati Ortiz… A més, el grup s’ha reforçat amb la defensora de boia nord-americana Melissa Seidemann i amb el retorn d’Anni Espar, a la qual Pérez defineix com “una de les millors jugadores del món en la seva posició” i ha afegit que “hem d’estar molt contents i orgullosos de participar per primer cop a la Supercopa d’Espanya”.

Switch to mobile version