Autor Futbol sala
9 Octubre 2013 a 14:00

El C.N Sabadell guanya la Floresta en un partit trepidant

Imatge extreta de la web del CN Sabadell

Imatge extreta de la web del CN Sabadell

El Club Natació Sabadell va aconseguir una important victòria ahir a la tarda en el partit disputat a Can Balsach ahir. Els dos equips, nous en la categoria, tenen l’objectiu de la permanència , de manera que els punts aconseguits ahir són essencials  per començar a aconseguir aquest objectiu.

La primera part va acabar amb un empat a 0, tot i que la possessió va ser del Cn Sabadell, que va disposar d’ocasions clares que no van acabar en gol per la bona actuació del porter visitant. La segona meitat va oferir moltes possibilitats, en un constant anar i venir. Aprofitant la sortida d’un corner el Sabadell va aconseguir posar-se per davant. Els visitants van aconseguir remuntar el resultat i posar-se en un 1-2 que feia preveure el pitjor. Va ser llavors quan Jaro va decidir passar de ser porter a porter jugador i Rubén va aconseguir anotar l’empat a 2 al marcador. En aquest moment, els locals van llençar-se a per la victòria i Rubén, de nou, va aconseguir anotar gràcies a una passada de Jordi Lozano a poc menys d’un minut pel final. Ja a la desesperada els visitants van intentar anotar l’empat, però la defensa local va aconseguir blocar els atacs rivals.

Actualment el CN Sabadell es troba en la desena posició, amb 5 punts, de manera que aconsegueix sortir de les posicions perilloses.

Switch to mobile version