Autor Economia
14 Octubre 2013 a 12:30

El Banc Sabadell duplica la seva xarxa comercial amb la integració de Caixa Penedès

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El Banc Sabadell ha culminat amb èxit la integració a la xarxa i el negoci de l’antiga Caixa Penedès desprès de la unificació de sistemes operatius i tecnològics i els canvis de substitució de la marca. El Banc Sabadell assegura que, amb aquesta integració l’entitat es consolida com a quarta entitat financera de l’Estat espanyol, amb un volum que supera els 170.000M€ i amb sis milions de clients, amb un 12% del total d’oficines.

El director General de Banc Sabadell i responsable del procés d’integració, Miquel Montes,  ha destacat “l’excel·lent actitud de la plantilla de Caixa Penedès per assimilar en poc temps el canvi de cultura i procediments”. Montes també ha destacat l’acceptació per part de la ciutadania i clients de l’entitat absorbida per formar part del Banc Sabadell.

La integració de Banco Galego, proper objectiu de l’entitat

Un cop absorbida l’entitat del Penedès, Banc Sabadell té davant el repte de fer el mateix amb Banco Galego, que el passat 17 d’Abril l’entitat va guanyar el procés d’adjudicació de l’entitat nacionalitzada en un 99,95% pel FROB.

El procés està previst que finalitzi a principis del 2014, quan els sistemes informàtics, clients i sucursals (183) passaran a formar part del Banc Sabadell.

Switch to mobile version