Autor Política
31 Octubre 2013 a 14:08

Ciutadans alerta sobre la degradació de l’espai públic

Imatge d'arxiu

Imatge d’arxiu

Ciutadans ha enviat una nota de premsa on alerta, des de la secció local, la degradació de l’espai públic que està patint la ciutat i que està produint un gran nombre de queixes i preocupació entre els veïns i veïnes de la ciutat. Segons Ciutadans, aquesta situació s’està produint “tant perla gestió municipal com la privada i les més que evidents condicions d’insalubritat d’alguns d’aquests llocs, en especial en zones de convivència d’activitats industrials i residencials o residencials de nova construcció”.

El partit, que actualment no té representació al ple municipal, considera que aquesta situació s’ha d’arreglar: “Creem que l’Ajuntament ha d’aplicar la normativa vigent i exigir als propietaris el compliment de les obligacions que tenen legalment, especialment en el cas d’aquelles entitats que tenen solars o edificacions a mig construir”.  En el mateix sentit, el partit exigeix que es prioritzi l’actuació en aquells espais que la titularitat sigui municipal.

“Des de C’s no entenem com les competències pròpies del municipi no s’atenen de manera prioritària front d’altres que li son alienes”. Ciutadans ha acabat el comunicat carregant durament contra l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per la seva incapacitat d’assumir competències mentre el debat sobiranista segueix guanyant terreny.

Switch to mobile version