Autor Cinema, teatre i televisió
7 Octubre 2013 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Les recomanacions de la televisió de la setmana del 7 d’octubre

Sin nombre5

El convidat és Jorge Javier

Sin nombre3

Aquest dilluns 7 d’octubre, al programa de TV3 El Convidat, Albert Om passa el cap de setmana amb  Jorge Javier Vázquez.

La major part de la població espanyola coneix a aquest periodista per ser el presentador del polèmic programa de Telecinco Sálvame. Però aquest dilluns Om ens mostrarà un Jorge Javier Vázquez treballador que no ha tingut una vida senzilla. En aquesta aventura de cap de setmana, el Convidat (Albert Om) visitarà a la família del seu amfitrió a la seva ciutat natal, Badalona.

Jorge Javier Vázquez, nascut a Badalona un 25 de juliol de l’any 1970, va estudiar Filologia Hispànica però sempre mantenint una inquietud pel món del periodisme. Durant varis anys va participar a programes del cor, fins que finalment l’any 2009 Telecinco li va oferir presentar el programa Sálvame, programa que en un principi estava pensat per donar suport al reality Supervivientes i que poques setmanes més tard es va convertir en el programa diari que coneixem avui en dia.

Victor Valdés a l’Hormiguero

Sin nombre2

Aquest dilluns 7 d’octubre, al programa d’Antena 3 El Hormiguero hi anirà com a convidat un dels millors porters que ha tingut el F.C.Barcelona: Víctor Valdès.

El porter del Barça i de la Selecció Espanyola parlarà en el programa d’en Pablo Motos de l’actualitat futbolística, d’algunes de les seves anècdotes com a component del Barça i dels afers solidaris que ha realitzat i està realitzant.

Víctor Valdés, nascut a l’Hospitalet de Llobregat l’any 1982, ha estat jugador del F.C.Barcelona des que amb 10 anys va ingressar al club. Per desgracia aquell mateix any va haver de deixar el club per causes familiars però, 3 anys més tard s’hi va reincorporar. No ha deixat el Barça fins aquest mateix any, quan al mes de gener va anunciar que marxava del club. Serà difícil que l’equip català trobi un porter amb tan bones qualitats.

Estrena a TV3 de EVA

Sin nombre

Aquest divendres 11 d’octubre, s’estrena a TV3 Eva, pel·lícula de Kike Maíllo estrenada al Festival de Sitges 2011.

El mateix any de la seva estrena va obtenir 12 nominacions als Premis Goya, dels quals en va guanyar 3 (incloent millor director novell) i 16 nominacions als Premis Gaudí, 5 dels quals va guanyar (incloent millor pel·lícula en llengua catalana).

La pel·lícula està ambientada a l’any 2041, un futur llunyà on els ésser humans viuen amb companyia de criatures mecàniques (robots). En aquest escenari apareix l’Álex, un enginyer cibernètic que es veu obligat a tornar a la seva ciutat natal per respondre a un encàrrec de la Facultat de Robòtica. Allà es retrobarà amb la seva ex xicota, actual muller del seu germà. La seva estància es veurà interrompuda per l’estranya filla del seu germà, Eva. Una misteriosa noia amb la qual l’Álex tindrà una relació complicada que portarà a un final revelador.

 

Cris Nocete

Switch to mobile version